Alle producten 57 producten

1 - 57 van 57 producten
 • Wigwam speeltent naaipatroon paddestoel (PDF-bestand). De wigwam heeft 4 stokken en een doekhoogte van 150 cm. De deur is 70 cm hoog.Stokken kun je in verschillende kwaliteiten kopen bij tuincentra & bouwmarkten.Bevat een duidelijke, uitgebreide werkbeschrijving en een patroonblad met patroondelen op ware grootte.Het PDF-bestand kan meteen na...

  € 4,50
 • Letters en cijfers haken patroon met lees- en rekentekens (PDF-bestand).De hoofdletters, kleine letters met een stokje (b.v. de b, d, h, enz.), de grote cijfers, het uitroepteken en het vraagteken worden ongeveer 6 cm hoog. De andere letters, cijfers en lees- en rekentekens worden ongeveer 4 cm hoog. Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling...

  € 6,00
 • Familie olifant haakpatroon, met kleding (PDF-bestand). De grote olifanten worden ongeveer 30 cm hoog, de kleine olifantjes ongeveer 15 cm hoog. Let er op dat je voor de poppen en kleertjes garen met dezelfde stekenverhouding gebruikt, zodat de kleding goed past. Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 4,50
 • Paasei haakpatroon met kuikentjes (PDF-bestand).Het patroon heeft een duidelijke teltekening, maar is ook volledig uitgeschreven.Als je haakt met Catania katoen en een haaknaald 2,5 mm wordt het paasei ongeveer 9 cm hoog. Meer patronen voor Pasen vind je hier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 2,50
 • Kleine cijfers haken patroon (PDF-bestand).De cijfers worden ongeveer 4 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm. Meer patronen voor cijfers en letters vind je hier.Ook leuk voor een slinger of vlaggenlijn!Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 2,50
 • Dit schattige amigurumi aapje met jurkje wordt ongeveer 15 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Zij heeft ook nog een broertje en een papa en mama. Het patroon voor de hele apenfamilie vind je hier.Een lief aapje om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de...

  € 2,50
 • Tafelkleed speeltent patroon huisje met bloemen (PDF-bestand).Deze speeltent heeft 1 deur, 2 ramen en gordijntjes die open en dicht kunnen.Bevat een duidelijke, uitgebreide werkbeschrijving en een patroonblad met patroondelen op ware grootte. Geschikt voor alle rechthoekige en vierkante tafels.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden...

  € 4,50
 • Gehaakte dierenfamilies 4x met kleertjes, patroon (PDF-bestand).De grote dieren worden ongeveer 30 cm hoog, de kleintjes ongeveer 15 cm hoog. Let er op dat je voor dier en kleertjes garen met dezelfde stekenverhouding gebruikt, zodat het goed past.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 7,50
 • Kerstman haakpatroon (PDF-bestand).Deze Kerstman wordt ongeveer 45 cm hoog (inclusief de hele muts) als je haakt met Catania katoen en een haaknaald 2,5 mm. Zonder muts is de kerstman ongeveer 30 cm hoog. Op deze foto is hij ongeveer 35 cm hoog.Meer kerstpatronen vind je hier. Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 4,50
 • Hoofdletters haken patroon (PDF-bestand).De letters worden ongeveer 6 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm. Meer patronen voor cijfers en letters vind je hier.Ook leuk voor een slinger of vlaggenlijn!Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 3,50
 • Gehaakte kerstboom patroon (PDF-bestand).De kerstboom met ballen wordt ongeveer 20 cm hoog en 12 cm aan de onderkant. Meer kerstpatronen vind je hier.Het haakpatroon bevat een gedetailleerde uitleg met foto's voor het maken van de kerstballen.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 3,50
 • Deze amigurumi aap met broek wordt ongeveer 30 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Het haakpatroon voor de hele apenfamilie vind je hier.Een stoere aap om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 3,00
 • Tipi tent maken patroon met deur, raam en zonnebloem (PDF-bestand).De tipi heeft 4 stokken en een doekhoogte van 150 cm, de deur is 70 cm hoog. Stokken kun je in verschillende kwaliteiten kopen bij tuincentra & bouwmarkten.Bevat een duidelijke, uitgebreide werkbeschrijving en een patroonblad met patroondelen op ware grootte.Het PDF-bestand kan meteen...

  € 4,50
 • Deze gehaakte aap met jurk wordt ongeveer 30 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Het patroon voor de rest van de apenfamilie vind je hier.Een leuke aap om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 3,00
 • Tafeltent prinses naaipatroon (PDF-bestand).De speeltent heeft 1 deur, 2 ramen, gordijntjes en een bloemenraam.Bevat een duidelijke, uitgebreide werkbeschrijving en een patroonblad met patroondelen op ware grootte.Geschikt voor alle rechthoekige en vierkante tafels.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 4,50
 • Kleine letters haken patroon (PDF-bestand).De letters met een stokje (b.v. de b, d, h, enz.) worden ongeveer 6 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm. De andere letters worden ongeveer 4 cm hoog. Meer patronen voor cijfers en letters vind je hier.Ook leuk voor een slinger of vlaggenlijn!Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de...

  € 3,50
 • Kerstboom haakpatroon regenboog (PDF-bestand).De regenboog kerstboom wordt ongeveer 20 cm hoog en 12 cm aan de onderkant. Meer kerstpatronen vind je hier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 3,50
 • Stoffen speelhuisje patroon eigen ontwerp (PDF-bestand).Bevat alle onderdelen van de 4 tafeltenten in ons assortiment. Met een duidelijke, uitgebreide werkbeschrijving en een patroonblad met patroondelen op ware grootte. Geschikt voor alle rechthoekige en vierkante tafels.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 5,50
 • Gehaakte paashaas eierwarmer, patroon (PDF-bestand).De eierwarmer wordt ongeveer 17 cm hoog als je haakt met Catania katoen en een haaknaald 2,5 mm. Meer haakpatronen voor Pasen vind je hier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 3,50
 • Dit amigurumi konijn met broek wordt ongeveer 30 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Het haakpatroon voor de hele konijnenfamilie vind je hier.Een grappig konijn om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 3,00
 • Grote cijfers haken patroon (PDF-bestand).De cijfers worden ongeveer 6 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm. Meer patronen voor cijfers en letters vind je hier.Ook leuk voor een slinger of vlaggenlijn!Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 2,50
 • Paashaas en eieren haakpatronen (PDF-bestand).De eieren worden ongeveer 3 - 4,5 - 6 - 9 cm hoog en de paashaas eierwarmer wordt ongeveer 17 cm hoog als je haakt met Catania katoen en een haaknaald 2,5 mm.Het patroon voor het ei met kuikens heeft een duidelijke teltekening, maar is ook volledig uitgeschreven.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de...

  € 5,00
 • Alfabet patroon gehaakt hoofdletters grote cijfers en leestekens (PDF-bestand).De letters, cijfers, het uitroepteken en vraagteken worden ongeveer 6 cm hoog. De andere lees- en rekentekens worden ongeveer 4 cm hoog. Meer patronen voor cijfers en letters vind je hier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 4,00
 • Dit gehaakte varken met jurk wordt ongeveer 30 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Het patroon voor de rest van de varkenfamilie vind je hier.Een leuk varken om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 3,00
 • Dit kleine, gehaakte olifantje met broek wordt ongeveer 15 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Hij heeft ook nog een zusje en een papa en mama. Het patroon voor de hele olifantenfamilie vind je hier.Een schattig olifantje om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst...

  € 2,50
 • Kerstballen haken patroon met applicaties (PDF-bestand).De kerstballen worden ongeveer 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 cm in doorsnee als je haakt met Catania katoen en een haaknaald 2,5 mm. Meer kerstpatronen vind je hier.Decoreer de ballen naar eigen wens met stippen, sterren en hartjes in 3 maten.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden...

  € 3,00
 • Dit schattige amigurumi konijntje met jurk wordt ongeveer 15 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Zij heeft ook nog een broertje en een papa en mama. Het patroon voor de hele konijnenfamilie vind je hier.Een lief konijntje om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst...

  € 2,50
 • Gehaakte dieren groot 8x met kleertjes, patroon (PDF-bestand).De dieren worden ongeveer 30 cm hoog. Let er op dat je voor de dieren en kleertjes garen met dezelfde stekenverhouding gebruikt, zodat het goed past.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 5,50
 • Witte kerstboom haken patroon (PDF-bestand).De witte kerstboom wordt ongeveer 40 cm hoog en 24 cm aan de onderkant. Meer kerstpatronen vind je hier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 3,50
 • Familie konijn haakpatroon, met kleding (PDF-bestand). De grote konijnen worden ongeveer 30 cm hoog, de kleine konijntjes ongeveer 15 cm hoog. Let er op dat je voor de poppen en kleertjes garen met dezelfde stekenverhouding gebruikt, zodat de kleding goed past. Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 4,50
 • Kerstmis patroon gehaakte applicaties (PDF-bestand).De kerstbomen met kraaltjes en knoopjes worden ongeveer 5,5 cm hoog, de 4 kleuren kerstboom en letters worden ongeveer 6 cm hoog. Meer kerstpatronen vind je hier.Ook leuk als decoratie aan een cadeautje, als slinger, vlaggenlijn of versiering in de kerstboom!Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de...

  € 3,00
 • Dit kleine, gehaakte konijntje met broek wordt ongeveer 15 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Hij heeft ook nog een zusje en een papa en mama. Het patroon voor de hele konijnenfamilie vind je hier.Een schattig konijntje om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van...

  € 2,50
 • Naaipatroon tafeltent camouflage (PDF-bestand).De speeltent heeft 1 deur, 2 ramen, een spannend spionageraam en rolgordijntjes.Bevat een duidelijke, uitgebreide werkbeschrijving en een patroonblad met patroondelen op ware grootte.Geschikt voor alle rechthoekige en vierkante tafels.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 4,50
 • Deze gehaakte olifant met jurk wordt ongeveer 30 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Het patroon voor de rest van de olifantenfamilie vind je hier.Een leuke olifant om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 3,00
 • Haakpatronen Kerst decoratie: 3 verschillende kerstbomen (PDF-bestand). De kerstboom met ballen en de regenboog boom worden ongeveer 20 cm hoog en 12 cm aan de onderkant.De witte kerstboom wordt ongeveer 40 cm hoog en 24 cm aan de onderkant. Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 5,50
 • Familie varken haakpatroon, met kleding (PDF-bestand). De grote varkens worden ongeveer 30 cm hoog, de kleine varkentjes ongeveer 15 cm hoog. Let er op dat je voor de poppen en kleertjes garen met dezelfde stekenverhouding gebruikt, zodat de kleding goed past.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 4,50
 • Patroon gehaakte Kerstman (PDF-bestand).De Kerstman wordt ongeveer 52 cm hoog (inclusief de muts) als je haakt met Catania katoen en een haaknaald 2,5 mm.Zonder muts is de kerstman ongeveer 38 cm hoog.Meer kerstpatronen vind je hier. Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 3,50
 • Haakpatroon letters groot en klein (PDF-bestand).De hoofdletters en kleine letters met een stokje (b.v. de b, d, h, enz.) worden ongeveer 6 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm. De andere letters worden ongeveer 4 cm hoog. Meer patronen voor cijfers en letters vind je hier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling...

  € 4,50
 • Dit schattige amigurumi olifantje met jurk wordt ongeveer 15 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Zij heeft ook nog een broertje en een papa en mama. Het patroon voor de hele olifantenfamilie vind je hier.Een lief olifantje om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst...

  € 2,50
 • Naaipatroon tipi speeltent eigen ontwerp (PDF-bestand). De wigwam heeft 4 stokken en een doekhoogte van 150 cm. De deur is 70 cm hoog. Stokken kun je in verschillende kwaliteiten kopen bij tuincentra & bouwmarkten.Bevat een duidelijke, uitgebreide werkbeschrijving en een patroonblad met patroondelen op ware grootte.Het PDF-bestand kan meteen na...

  € 5,50
 • Kerst haakpatronen voor bomen, ballen, applicaties en een Kerstman (PDF-bestand). Dit is een zeer uitgebreid patroon voor leuke kerstdecoraties.Kijk voor de afmetingen van de diverse producten onderaan deze pagina.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 9,50
 • Dit gehaakte konijn met jurk wordt ongeveer 30 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Het patroon voor de rest van de konijnenfamilie vind je hier.Een leuk konijn om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 3,00
 • Dit amigurumi varken met broek wordt ongeveer 30 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Het haakpatroon voor de hele varkenfamilie vind je hier.Een grappig varken om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 3,00
 • Alfabet haken patroon kleine letters, cijfers en leestekens (PDF-bestand).De letters met een stokje (b.v. de b, d, h, enz.), het uitroepteken en het vraagteken worden ongeveer 6 cm hoog. De andere letters, cijfers en leestekens worden ongeveer 4 cm hoog. Meer patronen voor cijfers en letters vind je hier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de...

  € 4,00
 • Gehaakte paaseieren in 4 verschillende maten, patroon (PDF-bestand).Als je haakt met Catania katoen en een haaknaald 2,5 mm worden de eieren ongeveer 3 - 4,5 - 6 - 9 cm hoog.Meer patronen voor Pasen vind je hier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 2,50
 • Dit kleine, gehaakte varken met broek wordt ongeveer 15 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Hij heeft ook nog een zusje en een papa en mama. Het patroon voor de hele varkenfamilie vind je hier.Een schattig varkentje om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de...

  € 2,50
 • Gehaakte dieren klein 8x met kleertjes, patroon (PDF-bestand).De dieren worden ongeveer 15 cm hoog. Let er op dat je voor de dieren en kleertjes garen met dezelfde stekenverhouding gebruikt, zodat het goed past.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 4,50
 • Kerstboompjes haken patroon: kerstboom met ballen en regenboog boom (PDF-bestand). De kerstbomen worden ongeveer 20 cm hoog en 12 cm aan de onderkant. Meer kerstpatronen vind je hier.Het haakpatroon bevat een gedetailleerde uitleg met foto's voor het maken van de kerstballen.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 4,50
 • Dit kleine, gehaakte aapje met broek wordt ongeveer 15 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Hij heeft ook nog een zusje en een papa en mama. Het patroon voor de hele apenfamilie vind je hier.Een schattig aapje om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling...

  € 2,50
 • Speeltent huisje met winkel naaipatroon (PDF-bestand).Deze speeltent heeft 1 deur, 2 ramen, gordijntjes en een winkel met rolgordijn aan de achterkant.Bevat een duidelijke, uitgebreide werkbeschrijving en een patroonblad met patroondelen op ware grootte. Geschikt voor alle rechthoekige en vierkante tafels.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de...

  € 4,50
 • Deze amigurumi oifant met broek en shirt wordt ongeveer 30 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Het haakpatroon voor de hele olifantenfamilie vind je hier.Een grappige olifant om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 3,00
 • Haakpatroon cijfers groot en klein (PDF-bestand).De grote cijfers worden ongeveer 6 cm hoog, de kleine cijfers worden ongeveer 4 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm. Meer patronen voor cijfers en letters vind je hier.Ook leuk voor een slinger of vlaggenlijn!Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 3,00
 • Gehaakte kerstballen patroon regenboog (PDF-bestand).De kerstballen worden ongeveer 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 cm in doorsnee als je haakt met Catania katoen en een haaknaald 2,5 mm. Meer kerstpatronen vind je hier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 3,00
 • Familie aap haakpatroon, met kleding (PDF-bestand).De grote apen worden ongeveer 30 cm hoog, de kleine aapjes ongeveer 15 cm hoog. Let er op dat je voor de poppen en kleertjes garen met dezelfde stekenverhouding gebruikt, zodat de kleding goed past.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 4,50
 • Dit schattige amigurumi varkentje met jurk wordt ongeveer 15 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Zij heeft ook nog een broertje en een papa en mama. Het patroon voor de hele varkenfamilie vind je hier.Een lief varkentje om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van...

  € 2,50
 • Gehaakt kussen klavertje vier, patroon (PDF-bestand).Het kussen wordt ongeveer 40 x 40 cm, een vierkant wordt ongeveer 12,5 x 12,5 cm. Dit is een uitgebreid haakpatroon, voorzien van veel afbeeldingen. Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 3,00
 • Haakpatroon babydeken (PDF-bestand).De deken wordt ongeveer 75 x 75 cm.Het patroon is eenvoudig aan te passen in zowel de lengte als de breedte, dit wordt duidelijk uitgelegd in het patroon. Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 2,50
1 - 57 van 57 producten