♥ Combineer & Bespaar 4 producten

1 - 4 van 4 producten
 • Gehaakte dieren groot 8x met kleertjes, patroon (PDF-bestand).De dieren worden ongeveer 30 cm hoog. Let er op dat je voor de dieren en kleertjes garen met dezelfde stekenverhouding gebruikt, zodat het goed past.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 5,75
 • Gehaakte dieren klein 8x met kleertjes, patroon (PDF-bestand).De dieren worden ongeveer 15 cm hoog. Let er op dat je voor de dieren en kleertjes garen met dezelfde stekenverhouding gebruikt, zodat het goed past.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 4,75
 • Gehaakte dierenfamilies 4x met kleertjes, patroon (PDF-bestand).De grote dieren worden ongeveer 30 cm hoog, de kleintjes ongeveer 15 cm hoog. Let er op dat je voor dier en kleertjes garen met dezelfde stekenverhouding gebruikt, zodat het goed past.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 8,75
 • Haakpatronen Kerst decoratie: 3 verschillende kerstbomen (PDF-bestand). De kerstboom met ballen en de regenboog boom worden ongeveer 20 cm hoog en 12 cm aan de onderkant.De witte kerstboom wordt ongeveer 40 cm hoog en 24 cm aan de onderkant. Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 5,25
1 - 4 van 4 producten