Tipi tent maken patroon met deur, raam en zonnebloem

Tipi tent maken patroon met deur, raam en zonnebloem (PDF-bestand).

De tipi heeft 4 stokken en een doekhoogte van 150 cm, de deur is 70 cm hoog. Stokken kun je in verschillende kwaliteiten kopen bij tuincentra & bouwmarkten.

Bevat een duidelijke, uitgebreide werkbeschrijving en een patroonblad met patroondelen op ware grootte.

Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

Meer details

€ 4,50 incl. BTW

Dit is een patroon om de tipi tent met zonnebloem te maken, niet het kant en klare product!


De stoffen tipi tent heeft een deur, een raam, gordijntjes, een zonnebloem en een bolletjesrand!

Dit exclusieve PDF-patroon bestaat uit een duidelijke werkbeschrijving en een patroonblad met patroondelen op ware grootte. De werkbeschrijving is zeer uitgebreid (23 pagina’s) en voorzien van heel veel afbeeldingen. Het zelf maken van de tipi tent wordt stap voor stap uitgelegd.

Afmetingen
Doekhoogte : 1,50 m
Omtrek onderkant : 4,60 m
Doorsnee onderkant : 1,45 m
Aantal stokken : 4
Lengte stokken : 2,10 m
Doorsnee stokken : 16 - 18 mm

Stokken kun je in verschillende kwaliteiten kopen bij tuincentra en bouwmarkten, controleer bamboestokken altijd op scherpe randjes!

Copyright
Het is NIET toegestaan om producten die gemaakt zijn met dit naaipatroon te verkopen: zie ook meer informatie over copyright StudioNyske.

Vragen
Mocht je tijdens het maken tegen vragen of onduidelijkheden aanlopen, neem dan gerust contact met me op. Ik help je graag weer op weg.

Na het betalen van je PDF-bestelling ontvang je van ons een email met daarin een link. Via deze link kun je het haakpatroon downloaden.

Voor het openen en afdrukken van het bestand heb je Acrobat Reader nodig. Zorg ervoor dat dit programma op je computer staat voordat je de bestelling downloadt. Acrobat Reader is gratis en veilig te verkrijgen op http://get.adobe.com/nl/reader/.
 
 
 

30 andere producten in dezelfde categorie: