Copyright

Alle teksten, foto's, afbeeldingen en patroonbladen van de PDF patronen van StudioNyske zijn auteursrechtelijk beschermd. De patronen zijn alleen bedoeld voor persoonlijk thuisgebruik, niet voor commerciële en/of productie doeleinden.
Het is NIET toegestaan om de patronen (of delen ervan) te verkopen, te kopiëren, te delen of te publiceren.

Het is NIET toegestaan om producten die gemaakt zijn met mijn NAAIPATRONEN te verkopen.

Het is WEL toegestaan om producten die gemaakt zijn met mijn HAAKPATRONEN te verkopen, op voorwaarde dat ze door jouzelf met de hand gemaakt zijn en dat je StudioNyske als ontwerper vermeldt.

Niets van deze website mag gekopieerd of op welke wijze dan ook overgenomen of nagemaakt worden zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van StudioNyske.

Dank je wel voor het respecteren van mijn rechten,
Hartelijke groet,
Hylkje Bies


Privacy

StudioNyske zal de door jou verstrekte gegevens uiterst zorgvuldig behandelen conform de Wet bescherming persoonsgegevens.
 
De gegevens worden uitsluitend gebruikt voor een correcte afhandeling van je bestelling en worden onder geen beding aan derden ter beschikking gesteld.
 
Veiligheid
StudioNyske maakt gebruik van Secure Socket Layer (SSL) technologie voor het versleuteld versturen van je gegevens tussen jouw computer en onze website.