Haakpatronen Kerst decoratie

Haakpatronen Kerst decoratie: 3 verschillende kerstbomen (PDF-bestand). 


De kerstboom met ballen en de regenboog boom worden ongeveer 20 cm hoog en 12 cm aan de onderkant.

De witte kerstboom wordt ongeveer 40 cm hoog en 24 cm aan de onderkant.


Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.


Meer details

€ 5,50 incl. BTW

Dit is een patroon om de kerstboom met ballen, de regenboog boom en de witte kerstboom te haken, niet de kant en klare producten!


Afmeting

De kerstboom met ballen en de regenboog boom worden ongeveer 20 cm hoog en 12 cm aan de onderkant als je haakt met Catania katoen en een haaknaald 2,5 mm.

De witte kerstboom wordt ongeveer 40 cm hoog en 24 cm aan de onderkant als je haakt met Eskimo wol en een haaknaald 5 mm. Er wordt met een kleinere naald gehaakt dan aangegeven staat op de Eskimo wol. Dit is om een mooi dicht resultaat te krijgen waar de vulling niet doorheen komt.

Natuurlijk kun je ook ander garen naar keuze gebruiken. De kerstbomen worden dan groter of kleiner.

Vragen
Mocht je tijdens het haken tegen vragen of onduidelijkheden aanlopen, neem dan gerust contact met me op. Ik help je graag weer op weg.

Na het betalen van je PDF-bestelling ontvang je van ons een email met daarin een link. Via deze link kun je het haakpatroon downloaden.

Voor het openen en afdrukken van het bestand heb je Acrobat Reader nodig. Zorg ervoor dat dit programma op je computer staat voordat je de bestelling downloadt. Acrobat Reader is gratis en veilig te verkrijgen op http://get.adobe.com/nl/reader/.

10 andere producten in dezelfde categorie: