Letters en cijfers haken patroon met lees- en rekentekens

Letters en cijfers haken patroon met lees- en rekentekens (PDF-bestand).

De hoofdletters, kleine letters met een stokje (b.v. de b, d, h, enz.), de grote cijfers, het uitroepteken en het vraagteken worden ongeveer 6 cm hoog.

De andere letters, cijfers en lees- en rekentekens worden ongeveer 4 cm hoog.

Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

Meer details

€ 6,00 incl. BTW

Dit is een patroon om de hoofdletters, kleine letters, grote en kleine cijfers en lees- en rekentekens te haken, niet de kant en klare producten!


Afmeting

De hoofdletters, kleine letters met een stokje (b.v. de b, d, h, enz.), de grote cijfers, het uitroepteken en het vraagteken worden ongeveer 6 cm hoog. De andere letters, cijfers en lees- en rekentekens worden ongeveer 4 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en een haaknaald 2,5 mm. Natuurlijk kun je ook ander garen naar keuze gebruiken. De letters, cijfers en lees- en rekentekens worden dan groter of kleiner.

Vragen
Mocht je tijdens het haken tegen vragen of onduidelijkheden aanlopen, neem dan gerust contact met me op. Ik help je graag weer op weg.

Na het betalen van je PDF-bestelling ontvang je van ons een email met daarin een link. Via deze link kun je het haakpatroon downloaden.

Voor het openen en afdrukken van het bestand heb je Acrobat Reader nodig. Zorg ervoor dat dit programma op je computer staat voordat je de bestelling downloadt. Acrobat Reader is gratis en veilig te verkrijgen op http://get.adobe.com/nl/reader/.

8 andere producten in dezelfde categorie: