Tafeltent prinses naaipatroon

Tafeltent prinses naaipatroon (PDF-bestand).

De speeltent heeft 1 deur, 2 ramen, gordijntjes en een bloemenraam.

Bevat een duidelijke, uitgebreide werkbeschrijving en een patroonblad met patroondelen op ware grootte.

Geschikt voor alle rechthoekige en vierkante tafels.


Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.


Meer details

€ 4,50 incl. BTW

Dit is een naaipatroon om de prinsessen tafeltent met bloemenraam te maken, niet het kant en klare product!


De stoffen speeltent heeft een deur, 2 ramen, gordijntjes en een bloemenraam! Met echte gordijntjes die eindeloos open en dicht kunnen.

Dit exclusieve PDF-patroon bestaat uit een duidelijke werkbeschrijving en een patroonblad met patroondelen op ware grootte. De werkbeschrijving is zeer uitgebreid (26 pagina’s) en voorzien van heel veel afbeeldingen. Het zelf maken van de tafeltent wordt stap voor stap uitgelegd.

In het patroon is een rekenvoorbeeld opgenomen voor de hoeveelheid benodigde stof. Ook wordt precies uitgelegd hoe je de tafeltent passend maakt voor jouw tafel.

Dit patroon is geschikt voor alle rechthoekige en vierkante tafels.

Copyright
Het is NIET toegestaan om producten die gemaakt zijn met dit naaipatroon te verkopen: zie ook meer informatie over copyright StudioNyske.

Vragen
Mocht je tijdens het maken tegen vragen of onduidelijkheden aanlopen, neem dan gerust contact met me op. Ik help je graag weer op weg.

Na het betalen van je PDF-bestelling ontvang je van ons een email met daarin een link. Via deze link kun je het haakpatroon downloaden.

Voor het openen en afdrukken van het bestand heb je Acrobat Reader nodig. Zorg ervoor dat dit programma op je computer staat voordat je de bestelling downloadt. Acrobat Reader is gratis en veilig te verkrijgen op http://get.adobe.com/nl/reader/.
 
 
 

7 andere producten in dezelfde categorie: