Dierenpoppen 23 producten

1 - 23 van 23 producten
 • Deze gehaakte olifant met jurk wordt ongeveer 30 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Het patroon voor de rest van de olifantenfamilie vind je hier.Een leuke olifant om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 3,00
 • Deze amigurumi oifant met broek en shirt wordt ongeveer 30 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Het haakpatroon voor de hele olifantenfamilie vind je hier.Een grappige olifant om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 3,00
 • Dit schattige amigurumi olifantje met jurk wordt ongeveer 15 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Zij heeft ook nog een broertje en een papa en mama. Het patroon voor de hele olifantenfamilie vind je hier.Een lief olifantje om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst...

  € 2,50
 • Dit kleine, gehaakte olifantje met broek wordt ongeveer 15 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Hij heeft ook nog een zusje en een papa en mama. Het patroon voor de hele olifantenfamilie vind je hier.Een schattig olifantje om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst...

  € 2,50
 • Familie olifant haakpatroon, met kleding (PDF-bestand). De grote olifanten worden ongeveer 30 cm hoog, de kleine olifantjes ongeveer 15 cm hoog. Let er op dat je voor de poppen en kleertjes garen met dezelfde stekenverhouding gebruikt, zodat de kleding goed past. Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 4,50
 • Dit gehaakte konijn met jurk wordt ongeveer 30 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Het patroon voor de rest van de konijnenfamilie vind je hier.Een leuk konijn om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 3,00
 • Dit amigurumi konijn met broek wordt ongeveer 30 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Het haakpatroon voor de hele konijnenfamilie vind je hier.Een grappig konijn om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 3,00
 • Dit schattige amigurumi konijntje met jurk wordt ongeveer 15 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Zij heeft ook nog een broertje en een papa en mama. Het patroon voor de hele konijnenfamilie vind je hier.Een lief konijntje om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst...

  € 2,50
 • Dit kleine, gehaakte konijntje met broek wordt ongeveer 15 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Hij heeft ook nog een zusje en een papa en mama. Het patroon voor de hele konijnenfamilie vind je hier.Een schattig konijntje om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van...

  € 2,50
 • Familie konijn haakpatroon, met kleding (PDF-bestand). De grote konijnen worden ongeveer 30 cm hoog, de kleine konijntjes ongeveer 15 cm hoog. Let er op dat je voor de poppen en kleertjes garen met dezelfde stekenverhouding gebruikt, zodat de kleding goed past. Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 4,50
 • Dit gehaakte varken met jurk wordt ongeveer 30 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Het patroon voor de rest van de varkenfamilie vind je hier.Een leuk varken om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 3,00
 • Dit amigurumi varken met broek wordt ongeveer 30 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Het haakpatroon voor de hele varkenfamilie vind je hier.Een grappig varken om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 3,00
 • Dit schattige amigurumi varkentje met jurk wordt ongeveer 15 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Zij heeft ook nog een broertje en een papa en mama. Het patroon voor de hele varkenfamilie vind je hier.Een lief varkentje om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van...

  € 2,50
 • Dit kleine, gehaakte varken met broek wordt ongeveer 15 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Hij heeft ook nog een zusje en een papa en mama. Het patroon voor de hele varkenfamilie vind je hier.Een schattig varkentje om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de...

  € 2,50
 • Familie varken haakpatroon, met kleding (PDF-bestand). De grote varkens worden ongeveer 30 cm hoog, de kleine varkentjes ongeveer 15 cm hoog. Let er op dat je voor de poppen en kleertjes garen met dezelfde stekenverhouding gebruikt, zodat de kleding goed past.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 4,50
 • Deze gehaakte aap met jurk wordt ongeveer 30 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Het patroon voor de rest van de apenfamilie vind je hier.Een leuke aap om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 3,00
 • Deze amigurumi aap met broek wordt ongeveer 30 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Het haakpatroon voor de hele apenfamilie vind je hier.Een stoere aap om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 3,00
 • Dit schattige amigurumi aapje met jurkje wordt ongeveer 15 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Zij heeft ook nog een broertje en een papa en mama. Het patroon voor de hele apenfamilie vind je hier.Een lief aapje om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de...

  € 2,50
 • Dit kleine, gehaakte aapje met broek wordt ongeveer 15 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en haaknaald 2,5 mm.Hij heeft ook nog een zusje en een papa en mama. Het patroon voor de hele apenfamilie vind je hier.Een schattig aapje om te maken, leuk om cadeau te geven en goed voor uren speelplezier.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling...

  € 2,50
 • Familie aap haakpatroon, met kleding (PDF-bestand).De grote apen worden ongeveer 30 cm hoog, de kleine aapjes ongeveer 15 cm hoog. Let er op dat je voor de poppen en kleertjes garen met dezelfde stekenverhouding gebruikt, zodat de kleding goed past.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 4,50
 • Gehaakte dieren groot 8x met kleertjes, patroon (PDF-bestand).De dieren worden ongeveer 30 cm hoog. Let er op dat je voor de dieren en kleertjes garen met dezelfde stekenverhouding gebruikt, zodat het goed past.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 5,50
 • Gehaakte dieren klein 8x met kleertjes, patroon (PDF-bestand).De dieren worden ongeveer 15 cm hoog. Let er op dat je voor de dieren en kleertjes garen met dezelfde stekenverhouding gebruikt, zodat het goed past.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 4,50
 • Gehaakte dierenfamilies 4x met kleertjes, patroon (PDF-bestand).De grote dieren worden ongeveer 30 cm hoog, de kleintjes ongeveer 15 cm hoog. Let er op dat je voor dier en kleertjes garen met dezelfde stekenverhouding gebruikt, zodat het goed past.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 7,50
1 - 23 van 23 producten