Over StudioNyske

Bij StudioNyske vind je originele handwerkpatronen. De haak- en naaipatronen zijn alleen online beschikbaar en kunnen meteen na betaling worden gedownload.

Alles wordt door mijzelf ontworpen, geschreven, gemaakt en gefotografeerd. 

 

 

Sommigen kennen mij misschien van TentPlezier, mijn eerste webwinkel die ik opende in 2010. Ik zag bij mijn eigen zoontje dat spelen onder de tafel ook bij deze generatie nog steeds favoriet is. Dit inspireerde mij tot het verkopen van handgemaakte speeltenten, zoals wigwams, bedtenten en tafeltenten. Een geweldige ervaring, die ook succesvol werd.
Maar in de loop van de jaren kwam ik erachter dat ontwerpen voor mij het meest inspirerende onderdeel is van het gehele proces. Ik besloot daarom me meer te gaan richten op het ontwerpen van patronen.

StudioNyske dankt haar naam aan mijn te vroeg geboren en verloren dochtertje. Nyske is mijn kleine meisje, geboren op 22 april 2002. Dezelfde dag moest ik haar laten gaan. Door het verlies van mijn kind en de vroege dood van mijn broer besefte ik dat niemand verzekerd is van een lang leven.
Na een paar jaar had ik de moed om mijn veilige
apothekerscarrière los te laten en mijn creatieve kant meer te laten spreken. Ik heb altijd met veel plezier en een warm hart voor de patiënten gewerkt. Maar na 6 jaar studie en 16 jaar werken besloot ik terug te gaan naar mijn creatieve wortels en te proberen een eigen bedrijf te starten. Ik geniet nog elke dag van die beslissing!


De collectie van StudioNyske wordt met liefde, aandacht en enthousiasme ontworpen en gemaakt. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid, dus kom zo nu en dan even kijken!


Ik hoop dat jullie net zo veel plezier aan de webwinkel beleven als ik! 

 

Hartelijke groet,

Hylkje Bies