Combineer & Bespaar 7 producten

1 - 7 van 7 producten
 • Paashaas en eieren haakpatronen (PDF-bestand).De eieren worden ongeveer 3 - 4,5 - 6 - 9 cm hoog en de paashaas eierwarmer wordt ongeveer 17 cm hoog als je haakt met Catania katoen en een haaknaald 2,5 mm.Het patroon voor het ei met kuikens heeft een duidelijke teltekening, maar is ook volledig uitgeschreven.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de...

  € 5,00
 • Haakpatronen Kerst decoratie: 3 verschillende kerstbomen (PDF-bestand). De kerstboom met ballen en de regenboog boom worden ongeveer 20 cm hoog en 12 cm aan de onderkant.De witte kerstboom wordt ongeveer 40 cm hoog en 24 cm aan de onderkant. Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 5,50
 • Kerst haakpatronen voor bomen, ballen, applicaties en een Kerstman (PDF-bestand). Dit is een zeer uitgebreid patroon voor leuke kerstdecoraties.Kijk voor de afmetingen van de diverse producten onderaan deze pagina.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 9,50
 • Letters en cijfers haken patroon met lees- en rekentekens (PDF-bestand).De hoofdletters, kleine letters met een stokje (b.v. de b, d, h, enz.), de grote cijfers, het uitroepteken en het vraagteken worden ongeveer 6 cm hoog. De andere letters, cijfers en lees- en rekentekens worden ongeveer 4 cm hoog. Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling...

  € 6,00
 • Gehaakte dieren groot 8x met kleertjes, patroon (PDF-bestand).De dieren worden ongeveer 30 cm hoog. Let er op dat je voor de dieren en kleertjes garen met dezelfde stekenverhouding gebruikt, zodat het goed past.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 5,50
 • Gehaakte dieren klein 8x met kleertjes, patroon (PDF-bestand).De dieren worden ongeveer 15 cm hoog. Let er op dat je voor de dieren en kleertjes garen met dezelfde stekenverhouding gebruikt, zodat het goed past.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 4,50
 • Gehaakte dierenfamilies 4x met kleertjes, patroon (PDF-bestand).De grote dieren worden ongeveer 30 cm hoog, de kleintjes ongeveer 15 cm hoog. Let er op dat je voor dier en kleertjes garen met dezelfde stekenverhouding gebruikt, zodat het goed past.Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

  € 7,50
1 - 7 van 7 producten