Naaipatroon tipi speeltent eigen ontwerp

Naaipatroon tipi speeltent eigen ontwerp (PDF-bestand). 

De wigwam heeft 4 stokken en een doekhoogte van 150 cm. De deur is 70 cm hoog. Stokken kun je in verschillende kwaliteiten kopen bij tuincentra & bouwmarkten.
Bevat een duidelijke, uitgebreide werkbeschrijving en een patroonblad met patroondelen op ware grootte.

Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

Meer details

€ 5,50 incl. BTW

Dit is een naaipatroon om de tipi speeltent naar eigen ontwerp te maken, niet het kant en klare product!


Dit patroon voor een wigwam speeltent naar eigen ontwerp bevat 2 soorten ramen en deuren, gewone gordijnen, rolgordijnen, een winkel, een spionageraam en een bloemenraam. Ook zijn applicaties toegevoegd: je kunt kiezen uit een kroontje, een hartje, een zonnebloem, een paddestoel en alle letters en cijfers.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

De speeltent wordt aan de bovenkant met striklinten aan de stokken bevestigd. Dit is goed te zien bij de wigwam paddestoel en de wigwam zonnebloem.

Dit exclusieve PDF-patroon bestaat uit een duidelijke werkbeschrijving en een patroonblad met patroondelen op ware grootte. De werkbeschrijving is zeer uitgebreid (47 pagina’s) en voorzien van heel veel afbeeldingen. Het zelf maken van de wigwam speeltent wordt stap voor stap uitgelegd.

Afmetingen
Doekhoogte : 1,50 m
Omtrek onderkant : 4,60 m
Doorsnee onderkant : 1,45 m
Aantal stokken : 4
Lengte stokken : 2,10 m
Doorsnee stokken : 16 - 18 mm

Stokken kun je in verschillende kwaliteiten kopen bij tuincentra en bouwmarkten, controleer bamboestokken altijd op scherpe randjes!

Copyright
Het is NIET toegestaan om producten die gemaakt zijn met dit naaipatroon te verkopen: zie ook meer informatie over copyright StudioNyske.

Vragen
Mocht je tijdens het maken tegen vragen of onduidelijkheden aanlopen, neem dan gerust contact met me op. Ik help je graag weer op weg.

Na het betalen van je PDF-bestelling ontvang je van ons een email met daarin een link. Via deze link kun je het haakpatroon downloaden.

Voor het openen en afdrukken van het bestand heb je Acrobat Reader nodig. Zorg ervoor dat dit programma op je computer staat voordat je de bestelling downloadt. Acrobat Reader is gratis en veilig te verkrijgen op http://get.adobe.com/nl/reader/.
 
 
 

30 andere producten in dezelfde categorie: