Kerstmis patroon gehaakte applicaties


Kerstmis patroon gehaakte applicaties (PDF-bestand).

De kerstbomen met kraaltjes en knoopjes worden ongeveer 5,5 cm hoog, de 4 kleuren kerstboom en letters worden ongeveer 6 cm hoog. Meer kerstpatronen vind je hier.

Ook leuk als decoratie aan een cadeautje, als slinger, vlaggenlijn of versiering in de kerstboom!

Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

Meer details

€ 3,00 incl. BTW

Dit is een haakpatroon om de kerstboom applicaties en de tekst Merry Christmas te maken, niet de kant en klare producten!


Afmeting

De kerstbomen applicaties met kraaltjes en knoopjes worden ongeveer 5,5 cm hoog, de 4 kleuren kerstboom en tekst wordt ongeveer 6 cm hoog als je haakt met Catania katoen en een haaknaald 2,5 mm. Natuurlijk kun je ook ander garen naar keuze gebruiken. De applicaties worden dan groter of kleiner.

Vragen
Mocht je tijdens het haken tegen vragen of onduidelijkheden aanlopen, neem dan gerust contact met me op. Ik help je graag weer op weg.

Na het betalen van je PDF-bestelling ontvang je van ons een email met daarin een link. Via deze link kun je het haakpatroon downloaden.

Voor het openen en afdrukken van het bestand heb je Acrobat Reader nodig. Zorg ervoor dat dit programma op je computer staat voordat je de bestelling downloadt. Acrobat Reader is gratis en veilig te verkrijgen op http://get.adobe.com/nl/reader/.

10 andere producten in dezelfde categorie: