Alfabet haken patroon kleine letters, cijfers en leestekens

Alfabet haken patroon kleine letters, cijfers en leestekens (PDF-bestand).

De letters met een stokje (b.v. de b, d, h, enz.), het uitroepteken en het vraagteken worden ongeveer 6 cm hoog. De andere letters, cijfers en leestekens worden ongeveer 4 cm hoog.

Meer patronen voor cijfers en letters vind je hier.

Het PDF-bestand kan meteen na ontvangst van de betaling worden gedownload.

Meer details

€ 4,00 incl. BTW

Dit is een haakpatroon om de kleine letters, kleine cijfers en leestekens te maken, niet de kant en klare producten!


Afmeting

De letters met een stokje (b.v. de b, d, h, enz.), het uitroepteken en het vraagteken worden ongeveer 6 cm hoog. De andere letters, cijfers en leestekens worden ongeveer 4 cm hoog, als je haakt met Catania katoen en een haaknaald 2,5 mm. Natuurlijk kun je ook ander garen naar keuze gebruiken. De letters, cijfers en leestekens worden dan groter of kleiner.

Vragen
Mocht je tijdens het haken tegen vragen of onduidelijkheden aanlopen, neem dan gerust contact met me op. Ik help je graag weer op weg.

Na het betalen van je PDF-bestelling ontvang je van ons een email met daarin een link. Via deze link kun je het haakpatroon downloaden.

Voor het openen en afdrukken van het bestand heb je Acrobat Reader nodig. Zorg ervoor dat dit programma op je computer staat voordat je de bestelling downloadt. Acrobat Reader is gratis en veilig te verkrijgen op http://get.adobe.com/nl/reader/.

8 andere producten in dezelfde categorie: